Tuinaanleg en -onderhoud

Van ontwerp tot afwerking

Om een stralende én onderhoudsvriendelijke tuin te laten aanleggen, moet u bij Kreatief Tuinbeheer bv zijn. Wij weten met elk terrein raad, gaande van kleine stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen. Ons team komt eerst bij u langs om uw ideeën te bespreken en stelt nadien een op maat gemaakt tuinplan op. Dat doen we geheel in samenspraak met u. Uw mening is doorslaggevend! 

Wij bieden u een compleet plaatje, waaronder:

Is er geen volledig nieuwe aanleg nodig? Dan gaan we na welke elementen uit uw tuin we eventueel kunnen recupereren. Die laten we optimaal op het tuinontwerp aansluiten. Zo heeft u snel een opgefriste buitenruimte tegen een betaalbare prijs

Tijdens al onze werken maken we gebruik van kwaliteitsmerken zoals Gravelart. Dat merk zet sterk in op ecologie en verdeelt dan ook alleen duurzame soorten siergrind, lava en vijverproducten.

aanleg vijver resultaat 3 scaled
grasmatten scaled

Eenmalig of periodiek onderhoud

Al dan niet als vervolg op tuinaanleg kan u ons inschakelen om uw perceel tot in de puntjes te onderhouden. Afhankelijk van uw noden stellen we een eenmalig of periodiek onderhoudscontract voor u op. Bekijk hieronder waarmee wij u zoal kunnen helpen:

Heeft u vragen over een van bovenstaande diensten of heeft u een specifieke klus voor ons in gedachten? Aarzel dan om ons te contacteren voor meer informatie.

Uw tuin professioneel laten
aanleggen of onderhouden?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!